KONYA / AKŞEHİR - Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu

Mrt

2024 LGS BAŞVURULARI 18-29 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA VELİLER TARAFINDAN YAPILACAK

2024 Lgs Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayımlandı.

Başvurular: 18-29 Mart tarihleri arasında

Sınav Başvurusu: E-okul üzerinden yada buraya tıklayarak yapabilirsiniz.

NOT: Başvuru yapıldıktan sonra öğrenci velisi okul idaresine gelerek başvuruyu onaylatmak zorundadır, aksi takdirde başvuru geçersiz sayılacaktır.

Sınav: 2 Haziran 2024'te

Sınav Sonuçlarının İlanı: 28 Haziran 2024

2024 LGS Başvuru ve Uygulama Klavuzunu indirmek için tıklayınız.

Mrt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı II. Dönem Ortak Sınav Tarihleri belirlendi.

2024 Bursluluk Sınav Başvuruları 13 Şubat-1 Mart 2024

**YILDIZ KIZLAR KONYA BASKETBOL ŞAMPİYONU MUALLA NİGAR YAMAÇ ORTAOKULU**
28.12.2023 Tarihinde Konya Karatay Kongre ve Spor Merkezinde Oynanan Yıldız Kızlar Basketbol Final Karşılaşmasını Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı ile Konya Vali Necati Çetinkaya Ortaokulu Karşılaşmıştır. Yapılan Müdadeleyi 37-34 Kazanan Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımımız Kazanarak Konya İl Şampiyonu Olmuştur. Basketbol Takımına Emek Veren Antranör Ramazan YALÇINÖZ'e, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Esra UŞMA'ya Teşekkür Eder, Basketbol Takımımıza Başarılar Dileriz.
Vermiş Olduğu Destekten Dolayı Akşehir Belediye Başkanlığına, Belediye Kültür Müdürlüğüne, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Teşekkür Ederiz.
#BasketbolKonyaŞampiyonu

Ara

Dilimiz Zenginliklerimiz Projesi Kapsamında Öğrencilerimiz ile Yazarlarımızı Buluşturuyoruz. Bu Olanağı Bize Sağlayan Proje Yürütücüsü Öğretmen Arkadaşlarımıza Teşekkür Ederiz.

#DilimizZenginliklerimiz

#ÖğrenciYazarBuluşması

Ara

DEĞERLER EĞİTİMİ "ÇEDES" PROJESİ NEDİR?

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi;

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ortaokullar ve imam hatip okulları, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı il/ilçe spor müdürlükleri/Gençlik merkezleri ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Diyanet Gençlik Merkezleri iş birliğinde yürütülmekte olan bir projedir.

Projenin Amacı : Öğrencilerimizin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır.

Ara

İl Birinciliği İçin Akşehir İlçemizi Temsilen Göndermiş Olduğumuz Yıldız Kız Basketbol Takımımız  Özel TEDEM Kollejini 43-31 Yenerek İlk Galibiyetini Almıştır. Öğrencilerimizi ve Onları Yetiştiren Antrenörümüz Ramazan YALÇINÖZ ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Esra UŞMA'yı Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dileriz.

#YıldızBasketbolKızTakımımız

#BirOkuldanFazlası

Okulumuz Yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır.

Ekm

Kod haftası etkinliklerine okul olarak katılıyor, Cumhuriyetimizin 100. yılını kodlayarak kutluyoruz.

#codeweek