KONYA / AKŞEHİR - Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu

0(332) 813 44 77
ALTUNKALEM MAH. 28624. SK. B BLOK NO 24/1 AKŞEHİR / KONYA
Vizyon
Dayandığı değerlerden aldığı güçle, geleceğe yön verecek lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak.
Misyon
Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız.Biz; araştırmacı, sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara, değişime ve yeniliğe açık, bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst, kararlı; yarınlara ümitli bakan öğrenciler yetiştiren bir okuluz. Okul olarak biz farklıyız, fark edilen olmalıyız diğer okullara model bir okuluz. öğrencilerimize ve çevremize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Geleceğimize kaliteli bir eğitim vermek için varız.
Öğretim Şekli :ikili Öğretim
Ders başlama saati: 07:30 Ders bitiş saati: 19.00